Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "3М"

търси в магазините за автобоя (където правят по каталог)

три номера е пастата, обясни им какво е станало и те ще ти кажат
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

• 3М, turtle wax

Comment

• Здравейте колеги имали някой който да помогне трябва ми схемата на километража на алфа 147 кои пинове от буксата са за уредите и кои са за дисплея ( виждам че буксите са 2 и са обединени в една,това ме навява на мисълта че са разделени а може и да греша за пореден път а се набутах стабилно с кинти)?

Надявах се да са еднакви като навсякъде ги дават с един номер,но се оказа различен,и сега ше се опитам да го приспособя за 156 фейслифт!

надявам се някой да помогне а и също така пиновете на буксата за дисплея за 156!

Имам приятел много добър електротехник който ще помогне но ми трябват схеми!

Благодаря Ви!
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Благодаря!

Comment

• Някой да знае за плъг енд плей пръскалки за стъклата на 147, тип мъгла ?
            http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/6...zzle-Spray.jpg
            ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
              Някой да знае за плъг енд плей пръскалки за стъклата на 147, тип мъгла ?
              http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/6...zzle-Spray.jpg
              Аз си търся такива само че за 156-ца. Ако намериш от-някъде свиркай.
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата
              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Пръскалките ги надупчих с игла и сега е почти като на снимката
                156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                  Здравейте колеги имали някой който да помогне трябва ми схемата на километража на алфа 147 кои пинове от буксата са за уредите и кои са за дисплея ( виждам че буксите са 2 и са обединени в една,това ме навява на мисълта че са разделени а може и да греша за пореден път а се набутах стабилно с кинти)?

Надявах се да са еднакви като навсякъде ги дават с един номер,но се оказа различен,и сега ше се опитам да го приспособя за 156 фейслифт!

надявам се някой да помогне а и също така пиновете на буксата за дисплея за 156!

Имам приятел много добър електротехник който ще помогне но ми трябват схеми!

Благодаря Ви!
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%F5%E5%EC%E0
                  дано е от полза!
                  sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Мерси но го няма каквото ми трябва!
                    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Колеги колата ми нещо мени обороти, не съм я закачвал на диагностика, но търся евентуални проблеми с които сте се сблъсквали. Прави го рядко, от време на време предимно студена и след леко сръчкване. На място започват да играят между 900-1000 оборота ? Благодаря.

Comment

• Първоначално публикувано от hefty Покажи съобщение
                        Колеги колата ми нещо мени обороти, не съм я закачвал на диагностика, но търся евентуални проблеми с които сте се сблъсквали. Прави го рядко, от време на време предимно студена и след леко сръчкване. На място започват да играят между 900-1000 оборота ? Благодаря.
                        Чети- http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37927
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• На 156 бензин и дизел преди ФЛ рейките еднакви ли са?
                          Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                          За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

• Какви са вариантите за тампони на напречните щанги освен полиуретанки и Делта от ахм ?
                            ex - 147 16v multijet

Comment

• По принцип сам си си отговорил.Другия вариант е цели щанги с тампони.Аз съм сложил БЪРТ преди повече от три години.Изпаднаха ми евтино и взех всичките 6 броя.....Това са над 40к.....преди месец и нещо сменях пружините....ами бетон са.На реглажа са мои хората,същото мнение.Нито гума се е напукала,нито хлопат,нито нищо.......чудна работа.
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Има и Sidem и Moog.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X